ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ GEDA

Η εταιρία μας, επιθυμώντας να προσφέρει συνεχώς το καλύτερο στους πελάτες της, αντιπροσωπεύει πλέον στην Ελλάδα την κορυφαία εταιρεία ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων GEDA.

Στον τομέα των κατασκευών το όνομα GEDA αποτελεί συνώνυμο απαράμιλλης ποιότητας "Made in Germany" για πάνω από ογδόντα χρόνια. Σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί εργοτάξιο που δεν χρησιμοποιούνται λιφτ από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας. Αυτό όμως δεν μας εκπλήσσει καθόλου εφόσον η GEDA προσφέρει μια σειρά από ανελκυστήρες και ανυψωτικά μηχανήματα κατασκευής, που είναι κατάλληλα για σχεδόν κάθε χρήση.

Από τις πρώτες μέρες της εταιρείας η GEDA, με πωλήσεις που σήμερα ξεπερνούν τις 70.000 μονάδες, προσφέρει μια σειρά προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών και που είναι ασύγκριτα σε όλο τον κόσμο – όπως τους συμπαγής ανελκυστήρες σχοινιών καλωδίων για τους εργάτες, το γνωστό ανελκυστήρα roofer, αλλά και τις πλατφόρμες μεταφοράς προσωπικού και υλικών, ανελκυστήρες με ικανότητες φορτίου έως 3,7 τόνους και ανύψωσης ύψος μέχρι 400 μέτρα.

Πάντα με τα μάτια της στην αγορά η GEDA προσφέρει λύσεις που είναι απόλυτα προσαρμοσμένες σε οποιαδήποτε εφαρμογή και ανταποκρίνεται σχεδόν σε κάθε πρόκληση και εργοτάξιο το οποίο απαιτεί την ασφαλή και γρήγορη προς τα πάνω μεταφορά.

www.geda.de/en

Σταγάκης αναβατόρια GEDA
Σταγάκης αναβατόρια GEDA
ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Make a Wish

H ευχή του μικρού Παναγιώτη πραγματοποιήθηκε!

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V, το μεγαλύτερο έργο της ΔΕΗ

«Ψηλώνει» μέρα με τη μέρα η μονάδα «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V», την οποία κατασκευάζει για λογαριασμό της ΔΕΗ η κατασκευαστική εταιρία

Height-access specialist GEDA deploys customised solutions

A new block is being built at the Ptolemaida lignite power station located about 600 km north-west of Athens in Greece. In addi...

Back to TOP