Η Ιστορία του μικρού Παναγιώτη

Στις 29/7/2021 λάβαμε το παρακάτω E-Mail με το οποίο ο μικρός Παναγιώτης μας ζητάει να του πραγματοποιήσουμε το όνειρό του.

 

"Ο Παναγιώτης είναι ένας πεντάχρονος μπόμπιρας που έχει σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια. Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα σκυλάκι που θα το ονομάσει Κεραυνό. Έτσι, όταν το πρωτοείδε υπήρξε ένας έρωτας Κεραυνοβόλος όπως μας είπε! Του αρέσει να κάνει ποδήλατο, αλλά κυρίως του αρέσουν οι γερανοί, ο ανυψωτής και ο καταστροφέας, όπως τους αποκαλεί. Το να βρεθεί σε ένα χώρο με αληθινούς γερανούς και να "οδηγήσει" κάποιον ούτε που μπορεί να το φανταστεί! Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σας να τον κάνουμε χαρούμενο!"

 

Xωρίς δεύτερη σκέψη, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Make a Wish και στις 30/7/2021 υποδεχτήκαμε τον μικρό Παναγιώτη στις εγκαταστάσεις μας στον Άγιο Στέφανο. Μαζί του περιηγηθήκαμε στο χώρο μας και είδαμε από κοντά από ποία κομμάτια αποτελείται ένας γερανός, τα διαφορετικά είδη που υπάρχουν και το βασικότερο του μάθαμε πώς να χειρίζεται ένα γερανό. 

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να ικανοποιήσουμε την ευχή ενός μικρού παιδιού και να φέρουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

 

" Τι μέρα κι αυτή μαμά. Να τσιμπηθώ να δω οτι είμαι ξύπνιος!!"  Παναγιώτης

make1
dsc_7413.jpg
make2
dsc_7430.jpg
make3
dsc_7572.jpg
make4
dsc_7504.jpg
Φωτογραφίες από την επίσκεψη του μικρού Παναγιώτη
ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Make a Wish

H ευχή του μικρού Παναγιώτη πραγματοποιήθηκε!

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V, το μεγαλύτερο έργο της ΔΕΗ

«Ψηλώνει» μέρα με τη μέρα η μονάδα «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V», την οποία κατασκευάζει για λογαριασμό της ΔΕΗ η κατασκευαστική εταιρία

Height-access specialist GEDA deploys customised solutions

A new block is being built at the Ptolemaida lignite power station located about 600 km north-west of Athens in Greece. In addi...

Back to TOP